Current time in Vietnam:
Bulgarian

Първи от виза за Виетнам в момента е възможно само до 24 часа

www.vietnamimmigration.com обявиха, че може да помогне за получаване на виза за Виетнам в само за 24 часа. Кандидатите могат да попълнят формата им да подадат молба за виза. Това е идеален за тези, които трябва спешно да посети Виетнам. Тази услуга е достъпна седем дни в седмицата, двадесет и четири часа на ден, независимо дали е събота или неделя или официален празник.

“Спешна обработка се извършва само чрез електронна поща, а не по телефона. Получаването на виза за Виетнам е скъп и сложен процес, така че е много важно Вашата заявка да бъде коректна. Търсенето на информация чрез имейл прави нещата ясни “, казва говорителят на www.vietnamimmigration.com.

В допълнение, експресна виза услуга, те се специализират в предоставянето на електронни визи. Всички, които заявителят трябва да направите е да попълните онлайн формуляр за да плати за него G2S плащане портал и да получите писмото за одобрение в рамките на 2 работни дни. Тогава той може да получи виза печат виза брояч за пристигане на летището.

“Не е нужно да се притеснявате, че вашата информация се злоупотребява. Сайтът е напълно защитена и няма абсолютно никакъв шанс, че данните ви е изложено на риск”, добави говорителят.

В края на процеса, от кандидатите се изисква да заплащат такса обслужване и такса за печат. Цените са гъвкави и зависят до голяма степен от размера на групата. Например, една голяма група от 10 или повече души ще плащат по-малко. “Ние знаем, че законите и културата на Виетнам, и знаят правилния процес. С над 10 години опит в областта на имиграцията във Виетнам, ние сме по-добре може да помогне на проблема с визите”, добави говорителят.

Поради факта, че Виетнам е отворила своята икономика, сега има много възможности за хора, които искат да правят бизнес в страната. Хората вече не трябва да се изчака няколко дни, за да получи виза. Сега те могат веднага да получи виза, за одобряване буквени кодове, които могат да получат визи при пристигането на международните летища. www.vietnamimmigration.com предлага тази услуга, за да помогне на кандидатите да влязат Виетнам.

За www.vietnamimmigration.com: компанията има повече от 10 години опит в организирането на визите за тези, които посещават Виетнам. Тези визи могат да се получат предварително одобрени писма до всички международни летища, включително летището Noi Bai в Ханой, летище Тан Сон Нат в Ho Chi Minh City (Сайгон) и Da Nang летище в град Дананг.

За да научите повече, посетете www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.