Current time in Vietnam:
Bulgarian

Да получите виза за Виетнам без притеснение

Хората пътуват по целия свят, за да работят, да се забавляват и да прекарат ваканциите си в среда, лишена от стрес. Виетнам е едно от прекрасните места за посещение в света.  За да пътувате до Виетнам, ние изискваме да притежавате валидна виза и паспорт. Изискването за виза се счита за основна задача от посетителите. Издаването на виза обикновено се извършва от посолствата на Виетнам. Виза за Виетнам се издава също и онлайн от някои чуждестранни служби и виетнамските авиокомпании при пристигането Ви.

Трябва да попълните онлайн формуляр за кандидатстване, който включва Вашите лични данни като например трите имена, дата на раждане, пол, номер на паспорта, националност, дата на заминаване, номер на полета, с който пристигате и дата на пристигане. Следващата стъпка е да платите такса за услугата, за да бъде процеса по кандидатстване успешен. Плащането може да стане чрез кредитна карта. Информацията се подава към Отдела за имиграция на Виетнам и в рамките на два работни дни можете да получите на електронната поща писмо за одобрение на визата. Когато пристигнете на летището във Виетнам, трябва да получите визата за Виетнам подпечатана на паспорта Ви, и да заплатите такса за печат на Имиграционната служба. Приложените снимки може да бъдат черно-бели или цветни. На снимката трябва да се вижда цялото лице, а фонът да бъде почти бял. На снимката трябва да бъдете без аксесоари за глава, шапка и униформено облекло. Ако носите слухов апарат, перука или очила по лекарско предписание, трябва да бъдете с тях на снимката.

Има много фирми във Виетнам, които осигуряват виза при пристигане. Те имат споразумение с Правителството на Виетнам за издаване на валидни визи. Ние можем да се обърнем за помощ към туристически агент, който да организира издаването на виза или да използваме онлайн опцията, за да получим виза, спестявайки време и пари. Притежанието на валиден паспорт, ни дава право да получим входна виза за Виетнам. Някои посетители знаят от опит, че получаването на виза отнема много време и е малко сложен процес. За да избегнете процедурните забавяния, можете да кандидатствате онлайн преди пристигането си във Виетнам. Тази услуга е законна и се подкрепя от Отдела за имиграция на Виетнам.

Хората, които пътуват с виза при пристигането, трябва да заплатят такса за печат и такса за обслужване. Таксата за обслужване се плаща онлайн, преди да отпътувате, за да получите одобрително писмо за визата, издадено от Отдела за имиграция на Виетнам. Трябва да платите таксата за обслужване след потвърждаване и обработка на информацията. Трябва да получите „писмо за одобрение на визата” в рамките на два работни дни. Можете да вземете визата за Виетнам на летището или в Посолството. Вашата виза при пристигане трябва да бъде подпечатана на летището или в Посолството на Виетнам. Виетнамското посолство ще Ви изпрати предварително писмо за одобрение, което съдържа код за получаване на визата за Виетнам на летището. Информацията се изпраща и се издава писмо за посещението при пристигането Ви. Сканирано копие или факс ще бъде изпратен на Вашата електронна поща.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.