Current time in Vietnam:
Bulgarian

Вземете виза за Виетнам днес

В случай, че винаги сте искали да посетите Виетнам, и сте били на път да кандидатствате за виза за Виетнам, ето една добра новина за Вас. Сега можете да получите Вашата виза за  Виетнам за отрицателно време чрез www.vietnamimmigration.com.

Това е сайт, който не само ще Ви покаже процеса за получаване на виза стъпка по стъпка, но също така, ще извърши всичко само за 24 часа. Всичко, което се изисква да направите, е да влезете в сайта им. Там ще намерите отговори на всички въпроси, които Ви вълнуват относно визата за Виетнам. В случай, че все още имате някакви неясноти, винаги можете да се обадите на безплатния им телефон и да получите най-добрия отговор.

Просто попълнете формуляра за кандидатстване в сайта им, платете таксата за обслужване и ще бъдете на път да получите Вашата виза за Виетнам в най-кратък срок. Тази фирма не е фантом и ще изпълни това, което обещава. В случай, че летите със семейството си и искате многократни визи, те също могат да Ви помогнат. След като сте платили таксата за обслужване и попълнили формуляра за кандидатстване, той ще бъде проверен в много кратък срок и информацията ще бъде изпратена до Отдела за имиграция на Виетнам. След този процесът е завършен, Вие ще бъдете уведомени чрез електронната поща и ще получите визата си при пристигането.

Това е фирма, която може да Ви предложи една от най-добрите услуги в тази сфера. След като сте получили уведомление чрез електронната поща, че Вашата виза е на международното летище, тя може да бъде отпечатана на паспорта Ви. След това сте задължени да платите таксите за виза на имиграционния служител.

Виетнам е отворена страна за хората от всички краища на света, които желаят да я посетят, независимо дали с търговска цел или просто за пътуване. Затова издаването на виза за Виетнам е станало много лесен процес пред годините.

Това е сайт, който ще помогне на всички пътуващи с всякаква информация – от местата за посещение в страната до валутна информация и промените в часовото време, както и правила и закони, които трябва да се спазват, след като влезете в тази страна. Не съществува по-добръ приятел, философ и гид за всеки, посещаващ Виетнам, особено, когато това е за първи път. Срещу много малка такси, всички трудности, свързани с визата и престоя Ви във Виетнам ще бъдат преодоляни. Не чакайте, в случай, че винаги сте искали да посетите Виетнам, но не сте знаели от къде да получите информация и насоки,  и се свържете с нас днес чрез www.vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.