Current time in Vietnam:
Bulgarian

Да вземеш виетнамска виза в уюта на собствения си дом

Виетнам отвори вратите си за целия свят, така че появяването на услугата виетнамска виза онлайн ще бъде от голяма полза за тези, които обичат да пътуват. Вече не трябва да се притеснявате, че паспортът Ви ще бъде взет и ще чакате, за да бъде подпечатан преди да можете в действителност да влезете във Виетнам. Вече можете лесно да получите виза за Виетнам дори и в комфорта на своя собствен дом. Попълването на формуляри и извършването на плащания сега може да се направи чрез Виетнамска Виза Онлайн няма нужда да присъствате, за да може Вашата виза за Виетнам да бъде обработена и одобрена.

Една от таксите, за която трябва да сте наясно, че ще трябва да заплатите, е таксата за обслужване. Какво е такса за обслужване и за какво служи? Дали наистина е необходимо или се изисква да платите, преди Вашата виза за Виетнам да бъде одобрена?

Отговорът е да, таксата за обслужване е плащане за организирането на предварително писмо за одобрение. Няма да се налага да кандидатствате лично повече. Всичко необходимо, за да изпитате комфорт и удобство при пристигането си на международното летище на Виетнам, ще бъде направено от друго лице или от офиса. Това е така, защото след като използвате услугите на Виетнамска ВизаОнлайн, всичко, което трябва да направите е да се качите на самолета и да стигнете до международното летище на Виетнам и Вашето предварително писмо за одобрение ще Ви очаква. Ще си спестите всички проблеми, свързани с чакане и редене на опашки, за да кандидатствате за писмото.

Това предварително писмо за одобрение е важно, тъй като не можете да влезете във Виетнам, ако нямате такова. Ще бъдете веднага върнати обратно във Вашата страна. Получаването на това писмо може да бъде организирано от която и да е туристическа агенция, обаче, ако сте кандидатствали за виза за Виетнам чрез интернет, сайтът ще изисква от Вас да платите само такса за услугата и ще получите предварително писмо за одобрение без никакви проблеми и главоболия. Таксите за услугата могат да бъдат достъпни и чрез сайта Виетнамска Виза Онлайн. Така Вие ще имате достатъчно време да подготвите сумата, за да получите предварително писмо за одобр ение за Вашето пътуване във Виетнам.

Така че, защо да се притеснявате, когато всичко може да се направи дори в уюта на собствения Ви дом.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.