Current time in Vietnam:
Bulgarian

Следвайте четирите прости стъпки, за да получите Вашата виетнамска виза онлайн

Преди да влезете в чужда страна, повечето от Вас ще се нуждаят от виза. Въпреки, че визата за Виетнам не е много скъпа в сравнение с други страни, все още трябва да кандидатствате за такава, ако искате да посетите страната. Има два начина за получаване на виза – да кандидатствате за такава в Посолството на Виетнам във Вашата страна и да я получите преди влизане във Виетнам, или да кандидатствате за виза онлайн, която ще получите при пристигането си във Виетнам.

Да кандидатствате за виза онлайн е доста лесно. Има много интернет страници, които предлагат помощ в това отношение. Те имат няколко много прости стъпки, които трябва да се следват и са много удобни за потребителя. Следвайки стъпките, ще приключите процедурата за нула време.

Първо, трябва да уточните дали се изисква виза за Виетнам за гражданите на Вашата страна. Някои страни са освободени. След това трябва да изтеглите формуляра за кандидатстване за виза. Този формуляр може да бъде изтеглен от официалния сайт на Виетнамското посолство или от някой от уебсайтове, предлагащи такива услуги. След като сте изтеглили формуляра, отнема няколко минути да го попълните, а информацията, предоставена от Вас ще бъде защитена.

След като попълните формуляра, трябва да проверите каква ще бъде визовата такса, която е се прилага във Вашия случай. Трябва да потвърдите и да извърши плащане онлайн чрез G2S портал за плащане. Това плащане също е защитено. Ще трябва да изчакате около два работни дни за получаване на писмо за одобрение на визата. Ще го получите на Вашата ектронна поща. Толкова е просто. Всичко, което трябва да направите, е да отпечатате одобрителното писмо и да го носите със себи си.

Остава само да резервирате билета си и да отлетите за Виетнам. Когато кацнете на летището във Виетнам ще видите гише „Пристигащи” . Отидете там, покажете Вашето писмо за одобрение и паспортът Ви ще бъде подпечатан. Само с няколко стъпки, можете да получите виза за Виетнам. Това е най-добрият начин за получаване на виза, особено за тези, които искат да избегнат дългите процедури в местното посолство на Виетнам.

Тези онлайн визи са абсолютно законни и са подкрепени от Отдела за имиграция на Виетнам. Уебсайтовете, предлагащи онлайн виза при пристигане също така предоставят цялата информация за процедурата, както и различните такси, които трябва да бъдат платени. Те дори могат да Ви помогнат при да изберете мужду еднократна и многократна виза.

Така че, какво чакате? Просто си вземете билет за неоткритата красота на Виетнам и се насладете на престоя си, без да се притеснявате за визата. Кандидатстването за виза за Виетнам е въпрос само на няколко кликвания на Вашия собствен компютър, а също и толкова евтино, че няма практически нещо, което да Ви спре.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.