Current time in Vietnam:
Bulgarian

Входна виза за Виетнам

Ако искате да пътувате до Виетнам, трябва да кандидатствате за входна виза. За гражданите на страните по-долу, не се изисква туристическа виза за пътуване във Виетнам:

За гражданите на Тайланд, Филипините, Малайзия, Сингапур, Индонезия, Мианмар, Камбоджа, Бруней и Лаос не се изисква да притежават входна виза за Виетнам при посещение по-малко от 30 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако посещението Ви ще бъде по-дълго от разрешеното.

За гражданите на Япония, Южна Корея, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия и Русия не се изисква да притежават входна виза за Виетнам при посещение по-малко от 15 дни. Моля, не забравяйте да кандидатствате за виза, ако посещението Ви ще бъде по-дълго от разрешеното.

Гражданите на други страни, които не са споменати по-горе трябва да кандидатстват за входна виза за Виетнам, за да се избегнат проблеми при пътуването си.

Има 2 начина за кандидатстване за входна виза за Виетнам:

1 / Кандидатствайте за входна виза за Виетнам в Посолството или Консулството на Виетнам във вашата страна

2 / Кандидатствайте онлайн чрез упълномощен представител, за да получите одобрително писмо за получаване на виза при пристигане на международните летища във Виетнам. Одобрителното писмо е одобрено от Отдела за имиграция на Виетнам (Правителството на Виетнам) и Ви позволява да получите виза при пристигане на летището във Виетнам. Агентът ще събере личните Ви данни, необходими за издаване на входна виза, след което ще ги представи на Имиграционната служба във Виетнам (Виетнамската правителствена служба), за да получите одобрително писмо.

Моля, пишете ни на info@vietnamimmigration.com, ако желаете да получите одобрително писмо за издаване на входна виза при пристигане във Виетнам.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.