Current time in Vietnam:
Bulgarian

Мога ли да получа визата си за Виетнам в Посолството чрез одобрителното писмо?

Да, можете, но имайте предвид, че одобрителното писмо, с което можете да получите визата си във виетнамското посолство или консулство се различава от одобрителното писмо за получаване на виза на летищата във Виетнам. Моля да ни информирате, ако се нуждаете от одобрително писмо за получаване на виза в посолство или консулство, в противен случай ние автоматично ще организираме издаването на одобрително писмо за получаване на виза за Виетнам при пристигане на летището.

Въпреки това, можете да получите виза в Виетнам посолство / консулство директно без одобрение писмо, освен ако те изискват одобрително писмо от Виетнам, преди издаване на Вашата виза за Виетнам.

Препоръчваме Ви да изберете да получите визата за Виетнам при пристигането на летището, ако няма посолство или консулство на Виетнам във вашата страна или се намирате далеч от него. Получаването на виза на международно летище във Виетнам е просто, лесно, сигурно и не изисква допълнителни такси. Това е удобен и законен начин, а Виетнам сега насърчава повече туристи и бизнесмени да го посетят.

Моля, кандидатствайте онлайн на www.vietnamimmigration.com като кликнете върху Заявка за издаване на виза онлайн, или на електронна поща info@vietnamimmigration.com за получаване на одобрително писмо.

Забележка:

Ние автоматично ще организираме издаването на виза за Виетнам при пристигането Ви, ако няма специална заявка. Моля, уведомете ни, ако желаете да получите визата подпечатана в някое посолство на Виетнам, чрез имейл на info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.