Current time in Vietnam:
Bulgarian

Мога ли да получа виза за Виетнам в рамките на един ден?

Да, можете. С нашата услуга, можете да получите виза за Виетнам при пристигането си в същия ден или в по-кратък период от време, ако желаете.

С нашата стандартна услуга, Вие ще получите одобрително писмо в рамките на 24 часа след плащането и, ако искате да го получите през същия ден, моля пишете на info@vietnamimmigration.com за обработка в същия ден. Моля, обърнете внимание, че ние ще начислим допълнително $ 15 за спешна услуга в същия ден.

Обикновено ще изпратим одобрителното писмо за Вашата виза за Виетнам в рамките на 24 часа след извършване на плащането, моля пишете на info@vietnamimmigration.com, ако не получите одобрителното писмо в рамките на 24 часа, както е договорено.

Ако искате да получите визата си в същия ден, моля кликнете на Заявка за издаване на виза онлайн, след това изпратите имейл на info@vietnamimmigration.com с искане за спешно издаване на виза за Виетнам.

Забележка:

  • Ако искате да Ви бъде издадена спешно виза за Виетнам в събота и неделя или на официален празник, таксата за услугата ще бъде $ 180 или повече (което не включва такса за печат за едномесечна еднократна виза).
  • За спешни случаи, моля, изпратете имейл на info@vietnamimmigration.com, за да сте сигурни, че заявката Ви ще бъде обработена спешно.
YOU MIGHT BE INTERESTED

Моля, изпратете Вашите паспортни данни и информация за полета на нашия имейл info@vietnamimmigration.com, ако искате да получите вашата виза за Виетнам виза при пристигането Ви след няколко часа.

Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.