Current time in Vietnam:
Bulgarian

Кандидатствайте за виза за Виетнам през интернет

Ако отивате във Виетнам и все още преминавате през досадния и изморителен процес на придобиване на виза за Виетнам, имаме добра новина за Вас. Сега можете да кандидатствате за виза за Виетнам, дори ако все още сте във Вашата собствена страна.

Ох! Това са глупости. Но отново, помислете за това. Ако много неща, включително и бизнес сделки се извършват чрез интернет в днешно време, възможно е и да се кандидатства за виза за дадена страна.

И една от тези страни е Виетнам. Можете да кандидатствате за виза за Виетнам през сайта Виетнамска Виза Онлайн. Няма нужда да се притеснявате или да се страхуват, че може да бъдeте измамени. Това е един легитимен сайт, който има одобрението на виетнамския Отдел за имиграция.

Така че, няма нужда да бъдете скептично настроени за посещение във Виетнам. В днешно време, туристите се стичат от цял свят към тази неопитомена земя с красива природа.

Ако вече имате паспорт, Вие със сигурност отговаряте на условията да кандидатствате за виза за Виетнам. Не се притеснявайте, ако нямате никаква идея за това как да преминете през целия процес. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на сайта Виетнамска Виза Онлайн. Сайтът предлага лесни за следване процедури по кандидатстване за виза за Виетнам стъпка по стъпка. Трябва да попълните заявлението и онлайн формуляр, който може да бъде изтеглен свободно от сайта. След това може да бъдете помолени да го предоставите на тяхната база данни. От там нататък от Вас ще се изисква да дадете необходимата и съществена информация, която е нужна при кандидатстването за виза за Виетнам.

Желателно е да дадете достоверна информация, за да бъдете сигурни, че няма да имате проблеми по-късно. Ще бъдете помолени да заплатите такса за обработка чрез 4 различни опции за плащане. Всяка транзакция се записва и се издава разписка за нея, тъй като по този начин може да се потвърди, че е извършено плащане.

След като всички е направено и платено, и след като вече е издадено предварително писмо за одобрение, можете да си отдъхнете, защото следващото нещо, което трябва да направите, е да влезете в страната.

Въпреки това, помнете, че ще получите своята виза за Виетнам само след пристигането си на летището. И, ако планирате да пътува до Виетнам с различен начин на транспорт, най-добре е да разговаряте с представител от отдела за обслужване на клиентите и да ги уведомите за Вашия план.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.