Current time in Vietnam:
Bulgarian

Лесен начин за придобиване на виза за Виетнам

Пътуването до Виетнам може да бъде едновременно забавно и вълнуващо. Макар, че страната е известна с това, че е била в труден период, заради американските войници през 60-те години. Днес тя е отворена страна за търговия, туристи и посетители.

Ето защо Правителството на Виетнам направи страната възможна за посещения и за всеки турист съществува лесен начин за получаване на виза за Виетнам.

Може да се кандидатства за виза за Виетнам чрез Виетнамска Виза Онлайн

. За разлика от преди, сега това е много по-лесно. Можете да кандидатствате за виза за Виетнам, дори в комфортната обстановка на собствения си дом. Въпреки, че тя ще Ви бъде дадена след пристигането Ви на летището. Но и това е удобно за хората, които са посещавали страната преди, когато е трябвало да преминават през цялото чакане и редене на опашка само, за да получат разрешение за влизане в страната. След като всичко вече е направено и е било потвърдено онлайн, след като имате разпечатка на предварителното писмо за одобрение, платили сте необходимите такси и паспортът Ви е подпечатан от имиграционния служител, Вие можете да се възползвате от възможността да се разхождате и проучвате тази малка страна, която преди е била недосегаема.

За тези, които са все още са скептични и се съмняват в легитимността на сайта, можете да сте сигурни, че сайта Виетнамска Виза Онлайн е такъв. Той е одобрен и има разрешение от виетнамския Отдел за имиграция да извършва такава онлайн дейност.

Това е техният начин да се уверят, че чужденците, гостите и туристите ще могат да посетят Виетнам с лекота и комфорт. Осигуряващи по-добър и ефективен начин за получаване на виза за Виетнам, тук, в този сайт можете да изберете за какъв вид виза да кандидатствате.

Всички такси са описани, за да сте наясно колко трябва да платите. Описани са таксата за обслужване, къде да я платите, както и какъв начин на плащане да изберете. След това ще Ви информират колко трябва да платите за такса за печат, както и ще Ви напътстват в подаването на заявлението за виза за Виетнам.

Наред с всички това, ще Ви бъде предоставено и упътване какво да правите стъпка по стъпка. И ако все още имате допълнителни притеснения или неясноти, на Ваше разположение са телефонни помощни центрове с английско говорящи служители.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.