Current time in Vietnam:
Slovak

Ako získať vietnamské víza online

V priebehu 24 hodín po prijatí vašej platby vám zašleme schvaľovací list pre vaše víza na letisku.  V prípade, že ani po 24 hodinách ste ešte stále nedostali schvaľovací list, nás prosím kontaktujte na adrese www.vietnamimmigration.com.

Nasledujúce kroky:

1. krok

Po odoslaní vašej online žiadosti o víza prostredníctvom našej stránky www.vietnamimmigration.com, dostanete od nás potvrdenie, ktoré vás bude informovať, že sme dostali vašu žiadosť o víza.

Po tom, ako sa uistíme, že vaše víza budú určite schválené vám najneskôr behom jednej pracovnej hodiny, pošleme žiadosť o platbu. Prijímame platby prostredníctvom kreditných kariet, služby paypal, Western Union a bankové prevody.

2. krok

Do 24 hodín po prijatí vašej platby vám zašleme schvaľovací list s kódom pre vyzdvihnutie vašich víz po príchode na vietnamské letisko (letisko v Hočiminovom meste alebo v meste Hanoj či Danang). Schvaľovací list vám bude zaslaný prostredníctvom emailu (v prílohe) vo formáte JPEG, PNG alebo PDF.  V prípade, že ani po 24 hodinách ste ešte stále nedostali schvaľovací list, nás prosím kontaktujte na adrese www.vietnamimmigration.com.

3. krok

Po prijatí schvaľovacieho listu si list musíte vytlačiť, aby ste sa ním mohli preukázať pri nástupe na lietadlo a mohli si tak vyzdvihnúť vaše víza na jednom z vietnamských letísk v mestách Hanoj, Hočiminovom meste (Saigon) alebo v meste Danang. Bez schvaľovacieho listu nebudete môcť vstúpiť do Vietnamu a vyzdvihnúť si tu víza.

Pripravte si, prosím, 2 fotografie veľkosti 4×6 cm alebo veľkosti používanej na cestovnom pase vo vašej krajine + hotovosť v dolároch pre poplatok za kolok alebo imigračný poplatok na letisku (výška poplatku je 25 USD za každé jednorazové vstupné víza alebo 50 USD za každé víza pre opakovaný vstup).

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.