Current time in Vietnam:
Romanian

Cum să obțineți viza pentru Vietnam cu un simplu click

Dacă veți călători către această țară, viza pentru Vietnam este o necesitate.  Pentru a-i ajuta pe aceia care vizitează țara, s-a introdus o nouă modalitate de eliberare a vizelor. Aceasta presupune doar să completați un formular, să plătiți taxa pentru servicii, iar în două zile lucrătoare vi se va aproba viza, pe care o veți primi la sosirea pe aeroport. Acest sistem a câștigat mult în popularitate, datorită convenienței sale.

Obținerea vizei pentru Vietnam nu mai este acum un proces îndelungat. O puteți obține într-o clipită. Tot ce vi se cere să faceți este să completați un formular de aplicație cu detaliile dumneavoastră personale. Odată făcut acest lucru, ele vor fi verificate, iar aplicația dumneavoastră va fi trimisă pentru procesare. Va trebui să plătiți taxa pentru servicii printr-o terță parte din contract, precum Paypal sau Westwern Union. După aceea, toate datele relevante vor fi trimise Departamentului de Imigrare din Vietnam, pentru a vi se elibera scrisoarea de aprobare.

Apoi, în următoarea etapă a procesului de obținere a vizei, după plătirea taxelor,  vi se va trimite prin email scrisoarea de aprobare. Tot ce trebuie să faceți este să o aveți printată la dumneavoastră și să o arătați la sosirea pe orice aeroport internațional din Vietnam, precum aeroportul internațional Danang, aeroportul internațional Tan Son Nhat sau aeroportul internațional Noi Bai Int’l Airport.  Ulteior, vi se va ștampila viza pe pașaport, iar dumneavoastră va trebui să completați formularul de pașaport,  să plătiți taxa de timbru și să atașați fotografiile. Procesul de obținere a unei vize pentru Vietnam a fost terminat.

Procesul se derulează foarte ușor, iar în cazul în care doriți mai multe informații, site-ul www.vietnamimmigration.com vă ajută în acest sens. Acesta este site-ul care vă oferă toate informațiile relevante pe care le căutați. Concret, acesta este locul unde puteți găsi răspunsuri la toate întrebările legate de vizita dumneavoastră.

Acesta este o companie care nu doar că face procesul de obținere a vizei mai ușor, ci vă și ghidează la fiecare pas ce trebuie să faceți. El poate să vă proceseze viza în 24 de ore. Tot ce vi se cere este să sunați la numărul de telefon gratuit, în cazul în care aveți vreo întrebare. Iar dacă nu sunt întrebări, începeți să completați formularul de aplicație disponibil pe site și cererea dumneavoastră va fi luată în considerație imediat.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.