Current time in Vietnam:
Bulgarian

Прекрасните удобства, които предоставя възможността за издаване на виетнамска виза онлайн

Визата е много важен документ, който ви дава право за влизане в която и да е страна. Това е законен документ, заедно с паспорта, който се използва, когато пътувате от една страна в друга. Можете да получите виза за всяка страна, до която желаете да пътувате, като имате както онлайн, така и офлайн възможност за кандидатстване за виза. По подобен начин, за виза за Виетнам можете да кандидатствате онлайн или да посетите офис, за да извършите всички процедури и да получите паспорта си. Ако изберете онлайн опцията, ще трябва да вземете различни решения, свързани с кандидатстването и завършването на този процес. Трябва да попълните Вашите данни и искането Ви ще бъдат представено и обработено, след което Вие ще получите Вашата виза.

Можете лесно да кандидатствате за виза за Виетнам, като трябва да попълните няколко заявления, които се изискват и да упоменете целта на посещениет си в съответната страна. Причината може да бъде свързана с бизнес или да бъде ваканция, или някаква друга основателна причина. Освен тази информация, Вие ще трябва да изберете измежду няколко различни видове визи, за които можете да кандидатствате,  и да решите коя от тях е най-подходяща за Вас. Тъй като процесът е стъпка по стъпка, Вие трябва да завършите един етап, за да можете да продължите към следващия. Ето защо Вие трябва да попълните внимателно и коректно цялата информация.

Вие вече знаете официалния сайт за визи за Виетнам, който ще Ви помогне, а също така знаете и номера за връзка, който може да се използва от потребителите, ако имат каквито и да е съмнения или въпроси. Можете да се свържите с експертите по всяко време и да разрешите трудностите. Можете дори да станете член и да имате достъп до всички услуги. Таксите за виза зависят от Вашите изисквания, можете да поискате нормална или спешна поръчка. Но таксите ще са различни, цената ще се удвои, ако желаете спешно издаване на виза. Понякога се предлагат отстъпки, ако кандидатствате за две или повече визи.

Можете да проверяване статуса на визата през интернет, просто трябва да дадете номера на Вашата поръчка, както и Вашия имейл. Така ще разберете дали всички формалности са завършени или не и колко време ще отнеме да завърши целия този процес. Оттук можем да стигнем до извода, че през интернет можете да правите неща само с едно кликване и да се справите лесно с всичко. Това е наистина прекрасно и Вие можете да се възползвате. Надявам се, да откриете и много други възможности, които могат да бъдат от полза за Вас.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.