Current time in Vietnam:
Bulgarian

Виетнамска бизнес виза

Ако желаете да работите или развивате бизнес във Виетнам, Вие трябва да кандидатствате за бизнес виза.

Моля, обърнете внимание, че ако желаете да работите законно във Виетнам, Вие трябва да имате разрешително за работа във Виетнам. Едно от изискванията за издаване на разрешително за работа е бизнес визата. Разрешителното за работа е съвсем различно от бизнес визата, не мислете, че можете да работите законно във Виетнам само с бизнес виза.

Ние организираме получаване на одобрително писмо за издаване на виза при пристигането Ви на летището във Виетнам за туристическа или бизнес виза. Обикновено едномесечна виза се издава с туристическа цел, а тримесечна виза – с бизнес цел.

Ако искате бизнес виза, но ние организираме одобрително писмо за туристическа виза, моля пишете ни незабавно на info@vietnamimmigration.com, за да поискате ново одобрително писмо за бизнес виза. Разбира се, ние няма да Ви таксуваме за евентуална промяна.

Ако желаете туристическа виза, но ние организираме одобрително писмо за бизнес виза, не се притеснявайте, с бизнес виза Вие можете да пътувате без проблем и няма нужда да се иска промяна.

С бизнес виза можете да пътувате във Виетнам без проблем, но с туристическа виза може да имате проблеми, ако решите да работите или развивате бизнес във Виетнам.

Моля, не забравяйте да кандидатствате за бизнес виза за влизане на Виетнам, в следните случаи (това са няколко примера, с които имаме опит и ще сме много щастливи, ако споделите с нас своя опит на info@vietnamimmigration.com):

Моряци, които пристигат във Виетнам със самолет, но след това искат да работят на кораб или искат да излязат от страната с кораб, трябва да кандидатстват за бизнес виза.

Членовете на екипаж също трябва да кандидатстват за бизнес виза.

Хора, които ще присъстват на международна среща във Виетнам, също трябва да кандидатстват за бизнес виза.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.